Отдавна се отказахме да броим колко пъти сме гледали Новите съседи,

...
Отдавна се отказахме да броим колко пъти сме гледали Новите съседи,
Коментари Харесай

Двойна изненадата за феновете на Новите съседи

Отдавна се отказахме да броим какъв брой пъти сме гледали  " Новите съседи ", само че е реалност, че испанският сериал мъчно може да ни омръзне.

В момента по bTV Comedy се излъчва сезон номер 12, който към този момент видяхме за първи път преди към година. А положителната вест за всички почитатели на  " Новите съседи " е, че след няколко дни за първи път ще забележим и новия 13-ти сезон.

Той досега не е предаван в България по тази причина и вълнението е огромно. В него ще има редица промени като познатите ни съседи ще са в по-различен състав. Ще забележим нови персонажи, а някои от старите и добре познати като Енрике Пастор (Хосе Луис Хил), Нинес Чакон (Кристина Медина), Ракел Вилануева (Ванеса Ромеро), Алба Ресио (Виктор Палмеро) и Чуса (Пас Падийа) ще отсъстват.
 Снимка 648387

За сметка на тях цели 10 нови лица ще ни забавляват. Новият сезон има единствено осем епизода, само че това се компенсира с още една добра вест. Веднага след него bTV Comedy ще излъчи и най-новият 14-ти сезон на  " Новите съседи ".

Той също ще бъде с осем епизода като в него ще се завърне и Пас Падийа в ролята на Чуса. Хосе Луис Хил, екранният Енрике Пастор обаче не се чака да направи завръщане поради здравословните проблеми, които има. Има вяра обаче, че това ще се случи в 15-ти сезон, който обаче за момента не е публично доказан.
 Снимка 648386

В 13-ти сезон на героите ще им се наложи да се реалокират в нова постройка откакто домовете им в  " Мирадор де Монтепинар " бяха отчуждени. Там обаче те ще са принудени да живеят с нови съседи и да се подчиняват на решенията на властна домоуправителка, която управлява блока с твърда ръка.

Сред новите лица ще са  Грета и Естебан - традиционно испанско семейство - тя е фармацевт и домоуправител, а той е държавен чиновник.  Виктория Рафаела  разорена аристократка, която живее с персоналната си асистентка Логи .
 Снимка 648385

Алонсо пък е е сполучлив бизнесмен, който ще се впусне в любовна спекулация с Маите.  Оскар е прелъстителен фотограф, постоянно заобиколен от красиви дами. Там е и Анди - художничка, която работи като сервитьорка. Не бива да забравяме и Карма - пансексуален/а инфлуенсър/ка.

Излъчването на новите епизоди на  " Новите съседи " стартира от 12 декември всяка делнична вечер по bTV Comedy от 20 ч.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР